Antalya'nın Manavgat ilçesinde park yasağına rağmen araçlarını yasaklı alanlara bırakan sürücüler, yapılan tüm uyarı ve cezai işlemlere rağmen kuralları ihlal etmeyi sürdürüyor.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde trafik düzeni ve güvenliğini tehlikeye atan park ihlalleri devam ediyor. Özellikle Gülveren Caddesi'nde trafik ve belediye ekipleri tarafından park yapılmasını engellemek amacıyla yerleştirilen dubalara rağmen bazı sürücülerin araçlarını dubaların üzerine park ettiği görüldü. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, park yasağı bulunan alanlarda denetimlerini aralıksız sürdürürken, kuralları ihlal eden sürücülere cezai işlem uyguluyor. Uyarıların dikkate alınmaması durumunda sürücülere ceza puanı verilirken, ihlalin tekrarı halinde araçlar çekiliyor.
İhlaller belirli noktalarda yoğunlaşıyor
Yukarı Hisar Mahallesi'nde Tugayoğlu, Şelale ve Hastane Caddeleri ile Aşağı Hisar Mahallesi'nde Çağlayan İlköğretim Okulu çevresi, 4606 Sokak, Gülveren ve Orhan Gazi Caddeleri ile Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde Atatürk ve Fevzipaşa Caddelerinde yoğunlaşan ihlaller nedeniyle ekipler özellikle motorize devriyelerle denetimlerini sıklaştırdı. Tüm denetim ve cezalara rağmen bazı sürücülerin park yasağını ihlal etmeye devam etmesi, trafik düzeni ve güvenliğini tehdit etmeyi sürdürüyor.
Asayiş
Yayınlanma: 25 Mart 2026 - 10:35
Güncelleme: 25 Mart 2026 - 11:21
Ceza yazılacağını bile bile yasaklı alanlara park ediyorlar
Asayiş
25 Mart 2026 - 10:35
Güncelleme: 25 Mart 2026 - 11:21
Antalya'nın Manavgat ilçesinde park yasağına rağmen araçlarını yasaklı alanlara bırakan sürücüler, yapılan tüm uyarı ve cezai işlemlere rağmen kuralları ihlal etmeyi sürdürüyor.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir







