Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü temsilen katıldığı elektronik müzik yarışmasında Türkiye şampiyonu olan gençler, yurt dışı hareketlilik programına katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2023 yılında gerçekleştirilen müzik yarışmalarında şampiyon olan kişilere yönelik yurt dışı hareketlilik programı gerçekleştirildi. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü temsilen katıldığı elektronik müzik yarışmasında Türkiye şampiyonu olan Düzceli gençler Bosna Hersek, Kosova, Makedonya ve Yunanistan'da eğlence dolu bir programa katıldı.
Kültür-Sanat
Yayınlanma: 21 Eylül 2023 - 13:00
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü temsilen katıldığı elektronik müz...
Kültür-Sanat
21 Eylül 2023 - 13:00
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2023 yılında gerçekleştirilen müzik yarışmalarında şampiyon olan kişilere yönelik yurt dışı hareketlilik programı gerçekleştirildi
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir








