Karaman'da bu yıl 749'uncu gerçekleştirilecek olan "Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri" hazırlık toplantısı düzenlendi.
Vali Hayrettin Çiçek başkanlığında, Valilik Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 2025'de düzenlenen etkinlikler değerlendirildi, bu yıl gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklere ilişkin program içeriği, yapılacak çalışmalar ve kurumlar arası koordinasyon konuları ele alındı.
Vali Çiçek, Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinliklerinin şehir için taşıdığı önemin büyük olduğuna dikkati çekerek, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliklerin sağlıklı bir şekilde planlanması ve yürütülmesinde kurumlar arası iş birliğinin önemini vurguladı.
Toplantıya, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Saygılı, İl Genel Meclisi Başkanı Tamer Yıldızbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan, MEVKA Karaman Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Doğan Ali Onuralp ve daire müdürleri katıldı.
Kamu Haber
Yayınlanma: 05 Şubat 2026 - 14:21
Güncelleme: 05 Şubat 2026 - 15:10
Karaman'da Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi anma etkinlikleri için hazırlık toplantısı yapıldı
Kamu Haber
05 Şubat 2026 - 14:21
Güncelleme: 05 Şubat 2026 - 15:10
Karaman'da bu yıl 749'uncu gerçekleştirilecek olan "Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri" hazırlık toplantısı düzenlendi.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir









