Kütahya'da yapımı hayırseverlerin katkılarıyla tamamlanan Sefa Merve Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı.
Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı hayırseverlerin katkılarıyla tamamlanan Sefa Merve Camii düzenlenen törenle ibadete açıldı. Açılışa Kütahya Valisi Musa Işın, AK Parti Kütahya milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan Vali Işın, Kütahya'da camilerin vakıf geleneği ve toplumsal dayanışmanın güçlü bir sembolü olduğunu vurgulayarak, Sefa Merve Camii'nin tamamen vatandaşların bağışlarıyla inşa edildiğini belirtti. Vali Işın, "Devletimizin bir kuruş katkısı olmadan, milletimizin gönülden yaptığı bağışlarla bu mübarek mekan ortaya çıktı" dedi.
Vali Işın, caminin inşasına destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ederek, "Bu güzel mabedin yapılmasına vesile olan bütün hayır sahiplerimize Rabbim'den rahmet ve bereket diliyorum. Allah hepsinden razı olsun" dedi.
Kültür-Sanat
Yayınlanma: 21 Kasım 2025 - 19:53
Güncelleme: 21 Kasım 2025 - 23:40
Kütahya'da yapımı tamamlanan Sefa Merve Camii ibadete açıldı
Kültür-Sanat
21 Kasım 2025 - 19:53
Güncelleme: 21 Kasım 2025 - 23:40
Kütahya'da yapımı hayırseverlerin katkılarıyla tamamlanan Sefa Merve Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir









