Kütahya'nın Hisar Anaokulu'nda eğitim gören 20 minik öğrenci, Simav İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında küçük misafirler, İlçe Jandarma Komutanlığı binasını gezerek jandarmanın görevleri hakkında bilgilendirildi. Jandarma personeli tarafından kullanılan araçlar öğrencilere tanıtıldı ve miniklere temel trafik eğitimi verildi.
Eğitici ve eğlenceli anlara sahne olan ziyaret, öğrencilerin büyük ilgisiyle gerçekleşti. Programın sonunda çocuklara boyama kitapları ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Simav İlçe Jandarma Komutanlığı, öğrencilerin güvenlik birimlerini yakından tanımasına katkı sağlayan bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çekti.
Eğitim
Yayınlanma: 12 Aralık 2025 - 09:38
Güncelleme: 12 Aralık 2025 - 10:10
Öğrencilere temel trafik eğitimi verildi
Eğitim
12 Aralık 2025 - 09:38
Güncelleme: 12 Aralık 2025 - 10:10
Kütahya'nın Hisar Anaokulu'nda eğitim gören 20 minik öğrenci, Simav İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir








