Kuşadası ilçesine tatil için gelen emekli Kani Özdemir (74), serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.
Olay, sabah saatlerinde, Davutlar Mahallesi'nde bulunan Sevgi Plajı'nda meydana geldi. Söke Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi'nden (TAYEM) emekli 74 yaşındaki Kani Özdemir, serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan Özdemir, bağırarak yardım istedi. Kani Özdemir'in yardım çığlıklarını duyanlar, durumu cankurtaran ve sağlık ekiplerine bildirdi. Denizden vatandaşlar ve cankurtaranlar tarafından çıkarılan Özdemir'e suni teneffüs ve kalp masajı yapıldı. İhbar üzerine Sevgi Plajı'na gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Kani Özdemir'in hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
Asayiş
Yayınlanma: 18 Eylül 2025 - 08:37
Güncelleme: 18 Eylül 2025 - 09:40
Serinlemek için girdiği denizde boğuldu
Asayiş
18 Eylül 2025 - 08:37
Güncelleme: 18 Eylül 2025 - 09:40
Kuşadası ilçesine tatil için gelen emekli Kani Özdemir (74), serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir






