Karasu hattının ana su şebekesinde meydana gelen arıza sebebi ile Bilecik'in Söğüt ilçesinde su temininde sıkıntılar yaşanıyor.
Söğüt Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kendi alternatif su kaynaklarından ilçeye su sağlamaya devam ederken, Karasu hattına bağlı olan çevre ilçelerde ise tamamen susuzluk yaşandığı bildirildi. Belediye tarafından yapılan açıklamada, mevcut suyun verimli kullanılabilmesi ve israfın önlenmesi amacıyla gece saat 01.00 ile sabah 07.00 arasında planlı su kesintisi uygulanacağı duyuruldu. Arızanın ne zaman giderileceğine dair net bir bilgi bulunmadığını belirten Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, belediyenin süreci yakından takip ettiğini ve gelişmelerle ilgili düzenli olarak bilgilendirme yapılacağını söyledi. Başkan Durgut, "Siz kıymetli hemşehrilerimizin anlayış ve tasarruf hassasiyetine teşekkür ederiz" diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu.
Kültür-Sanat
Yayınlanma: 25 Ağustos 2025 - 10:01
Güncelleme: 25 Ağustos 2025 - 10:50
Su kesintisi nedeniyle vatandaşlara uyarı
Kültür-Sanat
25 Ağustos 2025 - 10:01
Güncelleme: 25 Ağustos 2025 - 10:50
Karasu hattının ana su şebekesinde meydana gelen arıza sebebi ile Bilecik'in Söğüt ilçesinde su temininde sıkıntılar yaşanıyor.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir









