Edirne'de açılan 15 itfaiye eri ve 15 zabıta memuru kadrosuna girebilmek için adaylar, Survivor yarışmasını aratmayan zorlu parkurda nefes kesen bir mücadele verdi.
Edirne'de belediyenin açtığı 15 itfaiye eri ve 15 zabıta memuru kadrosu için yapılan başvuruların ardından adaylar, zorlu bir sınav sürecinden geçiyor. İtfaiye eri kadrolarına yönelik sözlü mülakatların tamamlanmasının ardından bugün Edirne İtfaiye Müdürlüğünde uygulamalı parkur sınavı gerçekleştirildi. Sabah erken saatlerde sınav alanına gelen 73 aday, çok aşamalı parkurda dayanıklılık, çeviklik ve hız gerektiren etaplarda en iyi performansı gösterebilmek için kıyasıya mücadeleye başladı.
Zorlu parkur adayları zorladı
Dün başlatılan mülakatlarda adaylar, İtfaiye Müdürlüğünün deneyimli personeli gözetiminde parkura tek tek alınarak değerlendiriliyor. Ağır ekipman taşıma, engel aşma ve kriz anında karar verme gibi kritik etaplardan oluşan parkur, birçok adayı zorladı. Görev bilinci, fiziksel yeterlilik ve anlık karar verme becerisi sınavın en belirleyici unsurları olarak öne çıktı.
Parkur sınavının tamamlanmasının ardından başarı gösteren adayların göreve başlayacağı bildirildi.
Kültür-Sanat
Yayınlanma: 05 Aralık 2025 - 12:27
Güncelleme: 05 Aralık 2025 - 13:10
Survivor değil zabıta mülakatı: Zabıta adayları zorlu parkurlarda yarıştı
Kültür-Sanat
05 Aralık 2025 - 12:27
Güncelleme: 05 Aralık 2025 - 13:10
Edirne'de açılan 15 itfaiye eri ve 15 zabıta memuru kadrosuna girebilmek için adaylar, Survivor yarışmasını aratmayan zorlu parkurda nefes kesen bir mücadele verdi.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir









