Bayburt'ta görev yapan matematik öğretmeni Büşra Yiğit, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulunda matematik öğretmeni olan Kocaelili Büşra Yiğit'in vefatı, görev yaptığı okulda, meslektaşları ve öğrencileri arasında üzüntüye neden oldu.
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yiğit'in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı. Mesajlarda, Yiğit'in ailesine, yakınlarına, öğrencilerine ve eğitim camiasına başsağlığı dilendi.
Yarın öğle namazına müteakip Kocaeli'nin Derince ilçesindeki Derince Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yiğit'in cenazesi, Bağçeşme Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Kültür-Sanat
Yayınlanma: 25 Mayıs 2026 - 22:01
Güncelleme: 26 Mayıs 2026 - 08:50
Bayburt'ta görev yapan genç öğretmen hayatını kaybetti
Kültür-Sanat
25 Mayıs 2026 - 22:01
Güncelleme: 26 Mayıs 2026 - 08:50
Bayburt'ta görev yapan matematik öğretmeni Büşra Yiğit, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir








