Bursa'da çalıntı olduğu ileri sürülen bir aracı fark eden polis ekipleri, aracı yaklaşık 10 kilometre kovaladıktan sonra bir zeytinlikte yakaladı. Zanlı gözaltına alındı.
Alınan bilgilere göre, Bursa'nın Orhangazi ilçesinden çalındığı ileri sürülen hafif ticari aracın Yalova'dan Bursa istikametine doğru seyir halinde olduğunu belirleyen polis ekipleri, aracı Orhangazi ilçesinde kavşaklarda durdurmaya çalıştı.
Polisin 'dur' ihtarına uymadı
Polisin ana yol üzerinde kavşaklardaki 'dur' ihtarına uymayan araç sürücüsü, Orhangazi'den Gemlik istikametine doğru kaçmaya başladı. Polis ekipleri ise aracı takibe aldı. Yaklaşık 10 kilometre süren kovalamacada çalıntı olduğu belirlenen hafif ticari araç, Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi bölgesine doğru kaçmaya başladı. Polis ekipleri aracı bir zeytinlikte sıkıştırarak yakaladı.
Zanlı gözaltına alındı
Olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçtaki A.Y. (32) jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak jandarma komutanlığına götürüldü.
Asayiş
Yayınlanma: 27 Ağustos 2026 - 16:49
Güncelleme: 27 Ağustos 2026 - 18:20
Bursa'da film gibi kovalamaca zeytinlikte bitti
Asayiş
27 Ağustos 2026 - 16:49
Güncelleme: 27 Ağustos 2026 - 18:20
Bursa'da çalıntı olduğu ileri sürülen bir aracı fark eden polis ekipleri, aracı yaklaşık 10 kilometre kovaladıktan sonra bir zeytinlikte yakaladı. Zanlı gözaltına alındı.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir







