Aydın'ın Efeler ilçesinde sıcak asfalt serimi ve yol çizgi çalışmaları tamamlanan Dedekuyusu Caddesi, yeniden vatandaşların hizmetine sunuldu.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun öncülüğünde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor. Yatırımlarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi, Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Dedekuyusu Caddesi'nde çalışmalarını tamamladı. Sıcak asfalt seriminin ardından logo ve yol çizgi çalışmaları tamamlanan cadde, vatandaşların hizmetine sunuldu. Çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Kent genelinde yatırımların ve çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu, "17 ilçemizin tamamında ulaşım yatırımlarımızı eş zamanlı olarak sürdürüyor, kentimizin dört bir yanında hizmet odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Projelerimizi hemşehrilerimizle buluşturmayı sürdüreceğiz" dedi.
Çevre
Yayınlanma: 15 Ekim 2026 - 10:19
Güncelleme: 15 Ekim 2026 - 10:50
Efeler'de Dedekuyusu Caddesi'nde asfalt çalışmaları tamamlandı
Çevre
15 Ekim 2026 - 10:19
Güncelleme: 15 Ekim 2026 - 10:50
Aydın'ın Efeler ilçesinde sıcak asfalt serimi ve yol çizgi çalışmaları tamamlanan Dedekuyusu Caddesi, yeniden vatandaşların hizmetine sunuldu.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir









