Muğla'yı temsil eden Ege Yıldızları Spor Kulübü, 2-6 Aralık 2025 tarihleri arasında Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Uluslararası Tiflis Kupası'nda tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldu.
Türk hokeyi adına uluslararası arenada önemli bir başarıya imza atıldı. Muğla temsilcisi Ege Yıldızları Spor Kulübü, Gürcistan'da gerçekleştirilen Uluslararası Tiflis Kupası'nda mücadele etti.
Ege Yıldızları, turnuva boyunca Ukimerioni Kutaisi, Adjara Sports ve Abasha Georgian takımlarıyla karşılaştı. Muğla temsilcisi, sergilediği üstün performansla bu zorlu rakiplerin tamamını mağlup etmeyi başararak Tiflis Kupası'nı kazanma gururunu yaşadı. Elde edilen bu şampiyonlukla Ege Yıldızları, kupayı hem Muğla iline hem de Türkiye'ye kazandırmış oldu.
Organizasyonun ardından duygularını dile getiren Ege Yıldızları Spor Kulübü Başantrenörü Serkan Şen, şampiyonluğun sıkı bir çalışmanın ürünü olduğunu belirtti.
Şen, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu organizasyona çok sıkı hazırlandık ve sonunda Uluslararası Tiflis Kupasını Muğla ilimize ve ülkemize kazandırdık. Tüm sporcularımız Gürcistan'daki hokey otoritelerinden tam not aldılar. Gösterdikleri özveri ve başarı için sporcularımı kutluyorum. Mutlu ve gururluyuz "ifadesini kullandı.
Spor
Yayınlanma: 05 Aralık 2025 - 14:21
Güncelleme: 05 Aralık 2025 - 15:10
Ege Yıldızları Hokey takımı Tiflis Kupası'nı Muğla'ya getirdi
Spor
05 Aralık 2025 - 14:21
Güncelleme: 05 Aralık 2025 - 15:10
Muğla'yı temsil eden Ege Yıldızları Spor Kulübü, 2-6 Aralık 2025 tarihleri arasında Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Uluslararası Tiflis Kupası'nda tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldu.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir








