Karaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timlerinin yürüttüğü denetimler aralıksız olarak devam ediyor.
Denetimler çerçevesinde trafik timlerince Karaman-Karapınar, Karaman-Ereğli ve Ermenek-Mut kara yollarında dron destekli trafik uygulaması yapıldı. 2 saat süren uygulamada 127 araç trafik timleri tarafından durdurularak tek tek denetlendi. Ekiplerin denetimlerinde 6 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, 3 araç trafikten men edildi.
İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, Karaman'da huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik trafik denetim ve uygulamalarına kararlı ve kesintisiz bir şekilde bundan sonra da devam edileceği belirtildi.
Asayiş
Yayınlanma: 16 Aralık 2023 - 10:00
Karaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timlerinin yürüttüğü denetim...
Asayiş
16 Aralık 2023 - 10:00
Denetimler çerçevesinde trafik timlerince Karaman-Karapınar, Karaman-Ereğli ve Ermenek-Mut kara yollarında dron destekli trafik uygulaması yapıldı
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir