Balıkesir'in Edremit ilçesinde Babalar Günü kapsamında Kazdağları'nda düzenlenen "Baba-Çocuk Doğa Kampı" yoğun ilgi gördü.
Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ev sahipliğinde, "Aile Yılı Etkinlikleri" çerçevesinde Mas Kazdağı Kamping'te "Baba-Çocuk Doğa Kampı" gerçekleştirildi. Etkinliğe Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Taşkın ve çok sayıda vatandaş katıldı.
7'den 70'e birçok kişinin yer aldığı etkinlikte, Kazdağları'nın eşsiz doğasında doğa yürüyüşleri gerçekleştirildi. Katılımcılar çocuklarıyla birlikte oyunlar oynayıp keyifli bir gün geçirdi. Kaymakam Odabaş, bu özel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, aile bağlarını güçlendiren etkinliklerin önemine vurgu yaptı.
Kamu Haber
Yayınlanma: 15 Haziran 2025 - 10:46
Güncelleme: 15 Haziran 2025 - 12:00
Kazdağları'nda baba-çocuk doğa kampı düzenlendi
Kamu Haber
15 Haziran 2025 - 10:46
Güncelleme: 15 Haziran 2025 - 12:00
Balıkesir'in Edremit ilçesinde Babalar Günü kapsamında Kazdağları'nda düzenlenen "Baba-Çocuk Doğa Kampı" yoğun ilgi gördü.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir









