Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, Kurtuluş Festivali kapsamında Manisa'nın Demirci ilçesinde konser verdi.
Demirci Kurtuluş Festivali kapsamında sahneye çıkan sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nu izleyebilmek için vatandaşlar konsere saatler kala meydanı doldurdu.
Gençlerin de yoğun ilgi gösterdiği konseri yaklaşık 15 bin kişi takip ederken, sanatçı Cengiz Kurtoğlu 'Liselim', 'Duvardaki resim', 'Hain geceler' ve 'Yıllar' gibi popüler şarkılarını seslendirdi.
Meydanı dolduran binlerce kişi Cengiz Kurtoğlu'nun şarkılarına eşlik ederken, gençler konserde "Unutmak mümkün mü liselim seni" ve "En büyük aşkımdın el oldun şimdi" şarkı sözlerinin yazılı olduğu dövizler açtı.
Sanatçı Cengiz Kurtoğlu sahne önünden konseri izleyen engelli vatandaşların yanına gelerek hem selamlaştı hem de hatıra fotoğrafı çektirdi.
Konser alanına giremeyenler ise konseri yüksek yerlere çıkarak ve evlerinin balkonlarından izledi.
Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara yaptığı konuşmada, "Gönlümüze dokunan Neşet Ertaş'ın dediği gibi gönülden gönle bir bağ kuran Cengiz Kurtoğlu beyi bu kadim şehirde misafir etmekten gurur duyuyoruz. Her parçada her birimizin ayrı bir anısı var. Cengiz Kurtoğlu bu toprakların has evladıdır" dedi.
Demirci Kaymakamı Fatih Bayram ise, "Bu toprakların güçlü sesi, hepimizin bir şeyler bulduğu kıymetli Cengiz Kurtoğlu'nu akıncılar ruhunun yer bulduğu Demirci'de ağırlamaktan mutluyuz" diye konuştu.
Konser sonrası Kaymakam Bayram ve Başkan Kara sanatçıya Cengiz Kurtoğlu'na, yöresel el dokuma halı ve çiçek takdim etti.
Magazin
Yayınlanma: 29 Ağustos 2025 - 11:25
Güncelleme: 29 Ağustos 2025 - 12:10
Manisa'da Cengiz Kurtoğlu rüzgarı esti
Magazin
29 Ağustos 2025 - 11:25
Güncelleme: 29 Ağustos 2025 - 12:10
Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, Kurtuluş Festivali kapsamında Manisa'nın Demirci ilçesinde konser verdi.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir









