DENİZLİ (İHA) – Denizli'de emekli olduktan sonra yılların tecrübesini yeni bir boyuta taşıyan din görevlisi, akademik ve sanatsal birikimini kutsal toprakların ruhuyla birleştiriyor.
Denizli'de gerek cami kürsülerindeki hitabeti gerekse okullardaki eğitimci kimliğiyle tanınan din görevlisi İsmail Arslan, şimdi ise Beytullah özlemi çeken gönüllere köprü oluyor. Hac farizasını yerine getirmek veya umre yapmak isteyenlere rehberlik yapan Arslan, kutsal topraklara yapılan ziyaretleri her duasında tasavvufun derinliği olan unutulmaz birer manevi eğitim yolculuğuna dönüştürüyor.
Emekli olduktan sonra bir kenara çekilmek istemediğini belirten İsmail Arslan, bir sanatkar olarak Beytullah özlemi çekenlere rehberlik etmeye gayret gösterdiğini belirterek; "Kutsal topraklara gidip, dini vecibelerimizi yerine getirmek en büyük şereftir. Yıllarca mihrapta görev yapmanın yanı sıra okullarda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaparak genç dimağlara ışık tutmaya gayret gösterdim. 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir' düsturuyla cami kürsülerinden sınıf kürsülerine uzanan onurlu bir köprü kurmaya çalıştım. Şimdi de yıllardır edindiğimiz birikimle vatandaşlarımıza her anı dolu dolu bir gönül yolculuğu geçirmeleri için yardımcı oluyoruz" dedi.
Kültür-Sanat
Yayınlanma: 07 Mayıs 2026 - 10:32
Güncelleme: 07 Mayıs 2026 - 11:10
Mihraptan kutsal topraklara uzanan rehberlik
Kültür-Sanat
07 Mayıs 2026 - 10:32
Güncelleme: 07 Mayıs 2026 - 11:10
DENİZLİ (İHA) – Denizli'de emekli olduktan sonra yılların tecrübesini yeni bir boyuta taşıyan din görevlisi, akademik ve sanatsal birikimini kutsal toprakların ruhuyla birleştiriyor.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir







