Afyonkarahisar Şuhut İlçe Müftülüğü öncülüğünde Gazze'ye yardım amacıyla hayır çarşısı düzenlendi.
Hayırsever vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çarşıda elde edilen gelirlerin tamamı Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek. Düzenlenen etkinliğin açılışına, Şuhut Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Özgür, Şuhut Belediye Meclis Üyesi Aytekin Diren, Şuhut İlçe Müftü Vekili Murat Hasankahyaoğlu ve ilçe protokolü katıldı. Açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek çarşının hayırlara vesile olması temenni edildi.
Çarşıda hayırsever vatandaşların büyük bir özveriyle hazırladığı el emeği ürünler, ev yapımı tatlılar, yöresel yemekler ve çeşitli hediyelik eşyalar satışa sunuldu. Katılımcılar hem alışveriş yaparak hem de bağışta bulunarak Gazze'ye destek olmanın mutluluğunu yaşadı.
Etkinliğin sonunda konuşan Hasankahyaoğlu, düzenlenen çarşının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en güzel örneği olduğunu belirterek, "Gazze'de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamak için el birliğiyle bir yardım seferberliği başlattık. Katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Kamu Haber
Yayınlanma: 31 Ekim 2025 - 13:56
Güncelleme: 31 Ekim 2025 - 15:00
Şuhut'ta Gazze için hayır çarşısı
Kamu Haber
31 Ekim 2025 - 13:56
Güncelleme: 31 Ekim 2025 - 15:00
Afyonkarahisar Şuhut İlçe Müftülüğü öncülüğünde Gazze'ye yardım amacıyla hayır çarşısı düzenlendi.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir








