AFAD Başkan Yardımcısı Hamza Taşdelen Afyonkarahisar'da Arama kurtarma ve İnsani Yardım dernekleri üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda arama kurtarma ve gönüllülük sisteminin önemine vurgu yaptı.
Afyonkarahisar'da arama kurtarma ve insani yardım alanında faaliyet gösteren dernek ve (STK)sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle anlamlı bir kahvaltı programı düzenlendi. Programa Taşdelen 'in yanı sıra AFAD Gönüllülük ve Sivil Toplumla İlişkiler Daire Başkanı Hüseyin Ceven, AFAD İl Müdürü Ali Altındal ve şube müdürleri eşlik etti. Taşdelen, arama kurtarma ve gönüllülük sisteminin genel gelişimi ve önemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ceven ise gönüllülük sisteminde hayata geçirilen yenilikler ve güncel gelişmeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Programın devamında söz alan sivil toplum kuruluşu (STK) ve kurum temsilcileri, sahadaki çalışmalar sırasında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini dile getirdi. Yapılan açık ve yapıcı istişarelerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantı, arama kurtarma faaliyetlerinin daha etkin ve koordineli yürütülmesi amacıyla STK'lar ile AFAD arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Kamu Haber
Yayınlanma: 06 Nisan 2026 - 11:38
Güncelleme: 06 Nisan 2026 - 12:21
Taşdelen, arama kurtarma ve gönüllülük sisteminin önemine dikkat çekti
Kamu Haber
06 Nisan 2026 - 11:38
Güncelleme: 06 Nisan 2026 - 12:21
AFAD Başkan Yardımcısı Hamza Taşdelen Afyonkarahisar'da Arama kurtarma ve İnsani Yardım dernekleri üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda arama kurtarma ve gönüllülük sisteminin önemine vurgu yaptı.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir







