Tüm Sağlık-İş Sendikası 3. Olağan Genel Kurulu, Kayseri'de gerçekleşti. Tüm Sağlık-İŞ Genel Başkanlığına Menduh Tığtepe tekrar seçildi.
2024 yılında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda Genel Başkanlık görevine seçilen Erzurumlu Menduh Tığtepe, yapılan genel kurulda teşkilatın güçlü desteğini alarak güven tazelemiş ve yeniden Genel Başkan seçildi. Göreve geldiği günden bu yana işçi hakları konusunda ortaya koyduğu kararlı duruş, yaptığı somut girişimler ve ilkeli sendikal anlayışıyla; yönetimin, teşkilatın ve emekçi kardeşlerimizin takdirini kazandı. Erzurum'un yiğit duruşunu sendikal mücadeleye yansıtan Tığtepe, yenilenen yönetim kadrosuyla birlikte daha güçlü bir yapıyı hayata geçirdi.
Genel Başkan Menduh Tığtepe yaptığı açıklamada; "Bu kutlu yolda, emekçinin hakkını korumak ve daha ileriye taşımak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Yeni projelerimizi en kısa sürede hayata geçirerek işçi kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Hiçbir emekçimizi asla yalnız bırakmayacağız." ifadelerine yer verdi.
Kültür-Sanat
Yayınlanma: 02 Nisan 2026 - 09:05
Güncelleme: 02 Nisan 2026 - 09:50
Tüm Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanlığına Tığtepe seçildi
Kültür-Sanat
02 Nisan 2026 - 09:05
Güncelleme: 02 Nisan 2026 - 09:50
Tüm Sağlık-İş Sendikası 3. Olağan Genel Kurulu, Kayseri'de gerçekleşti. Tüm Sağlık-İŞ Genel Başkanlığına Menduh Tığtepe tekrar seçildi.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir









