Mersin'de polisin torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldı. Ekiplerin yaptığı çalışmada 3 şüpheli belirlenerek yakalandı. Şüphelilerden çeşitli miktarlada bonzai, kokain ile uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı değerlendirilen tütün, aseton,alfa metil fenatilamin ve suçtan elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.
Emniyette işlemleri yapılıp adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Asayiş
Yayınlanma: 04 Ekim 2026 - 18:50
Güncelleme: 04 Ekim 2026 - 22:30
Mersin'de uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
Asayiş
04 Ekim 2026 - 18:50
Güncelleme: 04 Ekim 2026 - 22:30
Mersin'de polisin torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir








