Tokat'ın Yeşilyurt ilçesi ile Çamlıbel beldesinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi, 11 kişi gözaltına alındı.
Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasa dışı silahlanmanın önlenmesine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında bazı kişilerin satmak amacıyla ruhsatsız silah bulundurduğunu tespit etti. Adli makamlardan alınan arama kararının ardından merkeze bağlı Çamlıbel Beldesinde E.A., G.A., S.Z. ve M.Ç. ile Yeşilyurt ilçesinde H.G., H.E., A.K., N.T., E.S., A.K. ve İ.K.'nın ikametlerinde eş zamanlı arama gerçekleştirildi. Aramalarda 7 tabanca, 3 kurusıkı tabanca, 1 kalem tabanca, 6 av tüfeği, 76 tabanca mermisi, 38 av tüfeği fişeği, 3 uzun namlulu silah fişeği, 9 tabanca şarjörü, 2 fişek dolum makinesi, 70 kapsül, 73 tapa, 1 kutu barut, farklı çap ve ebatlarda 13 bıçak ile çeşitli tüfek malzemeleri ele geçirildi. Operasyon kapsamında 11 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, jandarmanın yasa dışı silahlanmayla mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceği bildirildi.
Asayiş
Yayınlanma: 24 Eylül 2026 - 20:24
Güncelleme: 25 Eylül 2026 - 01:10
Tokat'ta 11 adrese eş zamanlı silah operasyonu: 11 gözaltı
Asayiş
24 Eylül 2026 - 20:24
Güncelleme: 25 Eylül 2026 - 01:10
Tokat'ın Yeşilyurt ilçesi ile Çamlıbel beldesinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi, 11 kişi gözaltına alındı.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir








